Bransjenyheter

Det eksisterende problemet med det smarte hjemmet

2021-11-09
(1) Utvikle standarder forsmarte hjem. Essensen av standardtvisten er markedstvisten. For mange år siden hadde utviklede land konseptet og standarden for smarthus. På den tiden fokuserte standarden på sikkerhet. Med utviklingen av kommunikasjonsteknologi og nettverksteknologi hadde den tradisjonelle byggebransjen og IT-industrien en dyp integrasjon, og konseptet med smarthus kunne virkelig utvikles. Kinas levemiljø er annerledes enn i utviklede land. Kinas konsept for intelligent fellesskap og dets implementeringsstandarder har sterke kinesiske kjennetegn. Etter Kinas inntreden i WTO er Kinas industriledelse i tråd med internasjonale standarder, og tar bransjeforeninger som leder for å fremme standardiseringsprosessen, og styrking av industriledelse vil være fokus i fremtiden.

(2) Produktstandardisering avdet smarte hjemmet-- den eneste måten for industriutvikling.
For tiden er det mange produkter for intelligente hjemmekontrollsystemer i Kina. Det er anslått at det finnes hundrevis av varianter, alt fra små selskaper med tre eller fem personer til statlige virksomheter med tusenvis av mennesker. Noen mennesker er involvert i FoU og produksjon av intelligente hjemmeprodukter. Som et resultat har hundrevis av inkompatible standarder dukket opp i Kina. Så langt er det ikke noe produkt for intelligent kontrollsystem for hjemmet som kan okkupere 10% av hjemmemarkedet. Med økt markedskonkurranse vil de fleste små og mellomstore bedrifter bli tvunget til å trekke seg ut av dette markedet, men deres produkter installert i lokalsamfunn vil ikke ha reservedeler for vedlikehold. Ofrene er selvfølgelig eiere eller brukere. Dette blir en veldig forferdelig scene. Det kan sees at å fremme standardiseringsprosessen er den eneste måten og en presserende oppgave for den intelligente industrien.

(3) Personalisering avdet smarte hjemmet- livet til hjemmets intelligente kontrollsystem.
I modusen for det offentlige liv er hjemmelivet det mest personlige. Vi kan ikke bli enige om alles familieliv med et standardprogram, men kan bare tilpasse oss det. Dette bestemmer at personalisering er livet til hjemmets intelligente kontrollsystem.

(4) Hvitevarer avdet smarte hjemmet- Utviklingsretningen for intelligent kontrollsystem for hjemmet.
Noen intelligente kontrollprodukter for hjemmet har blitt til husholdningsapparater, og noen blir til husholdningsapparater. "Nettverksapparater" lansert av produsenter og produsenter av husholdningsapparater er produktet av kombinasjonen av nettverk og husholdningsapparater.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept